BRIARD VERENIGING NEDERLAND

Puzzeltocht Austerlitz 2019

Zondag, 17 Maart 2019

We organiseren een leuke puzzeltocht / wandeling door de prachtige bossen van Austerlitz waar in het verleden Napoleon en zijn troepen onder anderen de piramide van Austerlitz gebouwd hebben. Boswachterij Austerlitz (835 ha) is een prachtig, uitgestrekt losloopgebied waar honden bijna overal het gehele jaar los mogen lopen. Boswachterij Assterlitz is echt zo'n bos waar je op hoopt als je aan een bos denkt. Het heeft een grote variëteit aan loof en naaldbomen afgewisseld met open plekken en heidevelden.

Om 10.30 uur verzamelen we op de parkeerplaats en staan klaar met  een kopje koffie of thee

We lopen door het prachtige losloopgebied waar Napoleon zijn sporen heeft achtergelaten en waar onze honden voor het grootste deel van de wandeling lekker los mogen lopen.
De wandeling zal ongeveer 2 uur duren.

Tevens zal er een jonge honden (vanaf 4 maanden)  wandeling gelopen worden als daar animo voor is.

Wij hopen op mooi weer en een goede opkomst!

Locatie

Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats bij de Franse Put (op de Oude Driebergseweg in Woudenberg) de inrit ligt aan de Zeisterweg N224, tegenover de Traayweg

De evenementencommissie.